Ithaka

WAT KAN ER TOCH VEEL GEBEUREN,

IN KORTE TIJD:

THEATER ITHAKA NEEMT SABBATICAL!

Met de deur in huis....ik heb een lastige boodschap voor jullie....

Ik heb besloten om in elk geval tot en met de zomer van 2024 te stoppen met Ithaka. Ik kom deze maand in mijn 70-ste levensjaar en mijn lijf schreeuwt al een tijd van HO, STOP! En ik wilde lang niet luisteren.

Nu ga ik dat wel doen, een tijd tijdloos zijn en rust nemen van alle afspraken die ik heb. Dat betekent dat ik bij deze alle voorstellingen afzeg die gepland staan.

Ik sta constant onder (mijn eigen) druk....en ik nam onvoldoende tijd om zorgeloos te ontspannen en helemaal los te komen van alle dingen die nog in mijn hoofd zaten en in mijn agenda stonden. Ik wil nu echt de tijd nemen om tot rust te komen en te verwerken wat er mogelijk te verwerken is uit de afgelopen hectische periode in mijn leven.

NU stoppen doet wel zeer. Martje en ik hadden een prachtige vaste plek gevonden in Visvliet voor Ithaka om te spelen. We hadden een jaarprogramma met allemaal nieuwe voorstellingen. De nieuwsbrief loopt goed, facebook werkt weer, de laatste voorstelling op Ameland was prachtig….. en nu neem ik een sabbatical. Het voelt grappig genoeg als pauzeren op een hoogtepunt.

Het doet ook zeer om voorlopig te stoppen met de vertrouwde samenwerking met Baukje van der Meer, Annet Hogenesch, Eric Keuning, Cilly Limberger en mijn broer Durk Fennema. Allemaal mooie en getalenteerde mensen.

Het is nu klaar met stoer zijn en kiezen op elkaar. Ik ben dankbaar dat ik dit besluit nu heb genomen. Martje en ik zitten hier met een bakje koffie bij de warme kachel deze nieuwsbrief te schrijven. We zijn een beetje in de rouw en tegelijk zijn we blij en vol vertrouwen over wat er door deze sabbatical weer voor moois kan verschijnen. En daarbij vergaten we de humor niet!

Graag tot later. We zien elkaar weer. Tot de volgende nieuwsbrief.

Heel veel liefs van Baukje Fennema en Martje Schuring!

Baukje Fennema - Tel. 06-23931868 - ithaka-baukje@online.nl - Colofon
ITHAKA - Bureau voor Theater en Communicatie
Baukje Fennema - Oostmahorn 31 - 9133 DT Anjum - 06-23931868 - ithaka-baukje@online.nl